De ondernemers uit Aalsmeer Centrum kunnen terugkijken op een geweldig Fashion Event. Zaterdag 15 april waren maar liefst 32 modellen in de mooiste outfits en met leuke accessoires over de catwalk aan het paraderen voor Big L, diEMode, Eyecare Ed Kriek Optiek, Gentlemen’s Place, Henrita Footwear, Olachika, Shoeby, Siphra’s Studio, Stijl & Meer, Trouw Bruidsmode, Van Haren, Van der Schilden Lingerie en Van Uffelen Mode. Bruidjes en bruidegoms, jonge dames in badmode, kinderen, dames in het zwart wit of juist in fel gekleurde outfits en stoere boys showden met flair alle hippe kleding, schoenen, zonnebrillen en tassen.

De modeshows die om 13.00 en 15.00 uur op het Molenplein gehouden werden konden zeker de waardering van het publiek krijgen, want er werd veel geapplaudisseerd voor de mooie modellen. Zanger Devon Donovan praatte professioneel en enthousiast de shows aan elkaar en zong daarna ook nog een paar gezellige nummers. Zingende DJ Dennis Wijnhout kwam ook nog langs en pakte spontaan ook nog de microfoon voor een aantal meezingers.

Iedereen kon genieten van de poffertjes gemaakt door mensen van de molen, lekkere koffie of thee van de KoffieTukTuk of een tosti of wat lekkers van Olachika. Kinderen konden zich uitleven op het springkussen of een spelletje doen.  

Winactie
Klanten konden bij hun aankoop bij de deelnemende winkeliers hun naam achterlaten en kans maken op een fashioncheque. Aan het einde van de middag, toen alles was opgeruimd op het Molenplein, was de trekking van de kaartjes. Modellen van de modeshows Fleur, Erik, Lotte, Rick, Tara, Mike, Jonas en Maria regelde de trekking en dit zijn de prijswinnaars:

Brenda Leeuwerik €50,- / G.J. de Vries €50,- / Chantal Denneboom €100,-

Bedankt
Aalsmeer Centrum bedankt:
– Alle modellen
– De deelnemende winkeliers
– Qnipsels voor het mooi maken van de bruidjes
– Bloembinderij Raymond voor de mooie bloemstukken op de catwak.

En ook Bass4events, Jafrem Verhuur, De Porseleinkast, De Koffietuktuk, Korenmolen De Leeuw, Olachika, Partydreamer en Frank Rinkel voor alles eromheen.