Winkels en horeca Aalsmeer Centrum openen zaterdag hun deuren

De winkeliers, horecaondernemers, kappers etc., die vanaf 19 december hun deuren moesten sluiten, missen hun klanten. En het ziet ernaar uit dat de huidige maatregelen langer gaan duren en ze voorlopig nog niet open mogen. De meeste ondernemers in Aalsmeer Centrum zijn het zat en willen en kunnen daarom niet langer stil zijn. Voor sommigen betekent het zelfs dat als ze niet snel open gaan, dat ze voor altijd gesloten moeten blijven. Het water staat ze aan de lippen.

Zaterdagmiddag openen ze daarom hun deuren en nodigen klanten uit voor een kopje koffie. Klanten zijn van harte welkom langs te komen voor een praatje met de ondernemers en ze een hart onder de riem te steken. De rode hartjes hangen alweer in winkelstraten van Aalsmeer Centrum, waarmee de ondernemers willen laten zien dat ze blij zijn met hun klanten.

Rondkijken
Uiteraard kan er lekker rondgekeken worden in de winkel en later worden besteld. Alles wel met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen van 1,5 meter, niet teveel mensen in de zaak en het dragen van een mondkapje.

Deze actie wordt ook in andere plaatsen gehouden. Uiteraard hopen de lokale ondernemers op steun van hun klanten en ontmoeten ze graag zaterdag.

Deze ondernemers zijn zaterdag speciaal geopend:
Bruna Aalsmeer
De Jonge Heertjes
De Oude Veiling
diEMode
Foto De Boer
Fotowinkel Aalsmeer
Gentlemen’s Place
Happy Bodies
jipswinkeltje
Jill’s Boutique
Phone House
Shoeby Aalsmeer
Siphra’s Studio
Sparnaaij Juweliers
Stage Music Shop
Stijl & Meer
Total Copy Service
Van der Schilden Lingerie
Waning Tweewielers
Wapen van Aalsmeer