Weer kassabonnen bewaren voor prijzen

De ondernemers uit Aalsmeer Centrum gaan net als voorgaande jaren na de Feestweek en de gezellige braderie nog even door met feestvieren, want heel de maand september blijft speciaal. En bij een feestje horen ook cadeautjes.

Vanaf maandag 11 september tot en met vrijdag 29 september kun je met je kassabon een goedgevulde Goodie Box winnen met producten en cadeaubonnen van ondernemers uit Aalsmeer Centrum.  

Het enige wat je moet doen is je kassabon uit Aalsmeer Centrum voorzien van je naam en je telefoonnummer en in één van de dozen stoppen, die verspreid in Aalsmeer Centrum staan. Deze zijn te vinden bij Bakkerij Vooges, Boekhuis Aalsmeer, Bruna, De Osdorper, De Oude Veiling, De Stoete, Dierenspeciaalzaak Discus Van der Zwaard, Drogisterij/Parfumerie Van der Zwaard, Henrita Footwear, jipswinkeltje, Siphra’s Studio, Slagerij Steen, TinusToys, Total Copy Service en Van der Schilden Lingerie.

De trekkingen zijn vrijdagmiddag 15 september, 22 september en 29 september. De winnaars worden op gebeld en bekend gemaakt via social media. Dus hou onze Facebook- en Instagram accounts in de gaten.

Na de weektrekking worden alle bonnen van die week vernietigd en gegevens worden niet bewaard.
Tip: maak een foto van je kassabon voor het geval je iets wilt ruilen of als garantie.