Videoworks

Videoworks SpA is een internationale systeemintegrator met meer dan 20 jaar ervaring in ontwerp, realisatie en installatie van innovatieve  audio/video-, communicatie-, entertainment- en domoticasystemen  voor de meest exclusieve klanten in de  Yachting ,  Architectural   (Luxury- Private woningen) en  Business & Education  (gebouwen, kantoren, universiteit, musea, showrooms) sectoren.

State-of-the-art technologieën, de beste techniek, exclusief topontwerp, gebruiksvriendelijke oplossingen en menselijke interfaces in combinatie met een robuuste en betrouwbare constructie hebben ons in staat gesteld om de onbetwiste leider te worden in het high-end segment van audio-video-IT-systemen integratie en in de meest geavanceerde oplossingen voor ruimteautomatisering en lichtregelingen.

Het personeel, bestaande uit meer dan 80 professionals, opereert vanuit de kantoren van Aalsmeer (Nederland), Ancona (HQ), Cagnes-sur-Mer (Frankrijk), Milaan, Fort Lauderdale (VS) en Viareggio en kan oplossingen bieden die voldoen aan verzoeken zoals: exclusiviteit en design, technologie gericht op comfort, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Dankzij zijn “zusterbedrijf”, Itworks, gespecialiseerd in IT-engineering, is Videoworks in staat om zijn klanten een volledige hardware- en softwaresysteemarchitectuur aan te bieden , dus zonder noodzaak tot uitbesteding.

Videoworks biedt ook consistente ondersteuning na de verkoop in elk deel van de wereld dankzij zijn toegewijde team, variërend van hulp op afstand tot goedgekeurde servicelocaties.

Videoworks is een systeemintegrator die in staat is om de dromen van zijn klanten waar te maken door te communiceren met elke protagonist van het project: eigenaren, projectmanagers, directeuren van de technische afdeling.

Raadhuisplein 3, 1431 EH Aalsmeer
videoworks 1