Sparnaaij Juweliers

Wanneer je Aalsmeer Centrum inrijdt, kun je het niet missen. Het pand van Sparnaaij Juweliers op de hoek van de Zijdstraat, Van Cleeffkade en Uiterweg. Een baken voor het dorp.

Al meer dan honderd jaar is dit trotse familiebedrijf van inmiddels vier generaties gevestigd in Aalsmeer, maar ook in Hoofddorp. Rijke ervaring en kennis worden gecombineerd met een dynamische en frisse kijk op horloges en sieraden van meer dan vijftig topmerken. Ze gaan altijd met de laatste trends mee, maar verkopen ook de mooiste klassieke producten.

Het team van Sparnaaij Juweliers is gedreven, enthousiast, deskundig en vooral ook klantvriendelijk. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Ook de webshop is zeer gebruikersvriendelijk.

Je kunt er terecht voor prachtige en unieke sieraden en horloges. Daarnaast beschikken ze over een eigen atelier met goudsmid en horlogemaker, waardoor de meeste reparaties en het ontwerpen van sieraden in eigen beheer verzorgd worden.

En zeker nu voor Vaderdag hebben ze bijzondere cadeau-ideeën. Ze staan voor je klaar in de sfeervolle winkel aan de Zijdstraat nummer 90.

Zijdstraat 90, 1431 EE Aalsmeer
Sparnaaij Jan en Joep-1
sparnaaij horloges