Hotel Restaurant de Jonge Heertjes

Hotel-Restaurant De Jonge Heertjes is hét adres voor ontbijt, diner, borrel en een uitstekende nachtrust. De gastvrije Danny van Duinen en zijn team heten je graag welkom om je in de watten te leggen op culinair gebied.

Gevestigd aan de entree van Aalsmeer Centrum op de hoek van het Raadhuisplein en op loopafstand van het water. Zowel binnen als buiten is de ambiance gezellig met een combinatie van klassiek en industrieel, modern en warm.

Er wordt gekookt met eerlijke producten waarvoor je beslist niet teveel betaalt. Ze gaan altijd met de seizoenen mee en hebben wekelijks wisselende gerechten op de krijtborden staan.

De menukaart is zeer uitgebreid met een ruime keuze aan voorgerechten, vlees- en visgerechten, maaltijdsalades, saté, pasta’s, desserts en de populaire ‘Heertjes’-burgers. En kun je niet kiezen laat je dan verrassen door het verrassingsmenu.

Zoek je een hotelkamer dan kun je ook bij De Jonge Heertjes terecht. Het hotel heeft nette kamers voor één, twee, drie of vier personen.

Raadhuisplein 16, 1431 EH Aalsmeer
De Jonge Heertjes Danny klein