HEMA BV

HEMA gelooft dat geluk in kleine alledaagse dingen zit en dat doorvertaalt naar de producten. Zo maakt HEMA het dagelijks leven echt beter, leuker en makkelijker.

Iedereen bij HEMA deelt een passie. Dat komt ook perfect tot uitdrukking in de essentie van het merk HEMA, een driehoek die symbool staat voor de ideale balans tussen goede kwaliteit, goed design en scherpe prijzen.

Elke zijde van deze driehoek is even belangrijk en samen vormen ze een bijzondere combinatie die resulteert in een aantal kenmerken die HEMA uniek maken:

optimistisch > HEMA maakt producten die een glimlach op je gezicht toveren

duidelijk > HEMA producten zijn makkelijk in gebruik

toegankelijk > HEMA is voor iedereen

typisch Hollands > HEMA producten zijn no-nonsense met een glimlach

betrouwbaar  > HEMA producten zijn van goede kwaliteit

uniek  > allemaal door HEMA zelf ontwikkeld

Het zijn deze eigenschappen die HEMA helpen om het gewone buitengewoon te maken

De producten van dit warenhuis zijn optimistisch en speels, maar ook schoon en rustgevend, slim en goed gemaakt. Design is vorm, maar het kan ook een kenmerk van het product zijn, materiaalkeuze of gebruiksgemak. Design is ook ‘design-thinking’: een HEMA-service die is bedacht om klanten te laten genieten van hun HEMA-ervaring. Hoe dan ook, het hele assortiment is 100% HEMA. Als iets functioneel is maar niet bijzonder genoeg, dan is het HEMA design niet. Als iets bijzonder is maar geen doel dient, kan het ook geen HEMA design zijn. Alleen de combinatie van beide is van belang. Naast een mooie prijs natuurlijk! Dat is de unieke en herkenbare HEMA signatuur.

Zijdstraat 74, 1431 EE Aalsmeer
hema