Gentlemens Place

Bij Gentlemen’s Place word je door Christiaan en Peter ontvangen met persoonlijke service, stijladvies op maat en complementaire drankjes. Er is altijd oog voor het individu!

De winkel is veel meer dan alleen een plek waar je kleding, schoenen, ondergoed en accessoires koopt. Door het one-stop shopping concept ga je na het winkelen als een echte gentlemen de deur weer uit.

Casual, smart casual en pakken van de mooiste merken op één plek van o.a. Hugo Boss, Profuomo, Cavallaro, Tommy Hilfiger, JOOP, Strellson, Ted Baker, Denham, Benvenuto, District Indigo, Van Gils, Wilvorst en meer.

En wist je dat ook de aanstaande bruidegom altijd goed kan slagen bij Gentlemen’s Place? Ze zijn gespecialiseerd in de mooiste trouwpakken met daarbij de benodigde accessoires. En uiteraard kunnen ook de getuigen, vaders, familie en vrienden aangekleed worden. Er wordt uitgebreid de tijd genomen en er is altijd oog voor detail!

Wandel de stijlvolle winkel in de Zijdstraat eens binnen. En wil je liever een private shopping afspraak maken? Dat kan ook, zelfs op zondag.

Zijdstraat 67, 1431 EB Aalsmeer
gentlemens place-1