Eye Wish Opticiens

Hier doen de opticiens uitgebreide oogmetingen om jou en je ogen van scherp zicht te voorzien. En geven de stylisten persoonlijk stijladvies. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Zo zorgen ze met bijna duizend professionals door heel Nederland dat je optimaal zicht hebt en er stralend uitziet.

Hun specialisten zorgen ervoor dat je van veraf én dichtbij altijd scherp kunt zien. Maar ze willen dat je ook jezelf laat zien zoals je bent of zoals je jezelf het liefste ziet. Met óf zonder bril. Laat zien wie je bent of wie je wilt zijn.

Wat je wensen ook zijn, zij hebben de perfecte bril, die lekker zit, waarmee je goed en comfortabel ziet en er stralend uitziet. Als jij hun klant bent of wordt dan zorgen ze dat ze alles van jouw ogen weten. En bieden je de allerbeste service, persoonlijk advies, topkwaliteit glazen en de mooiste monturen van de beste merken.

Ze zijn dé opticien voor iedereen die beter wil zien én zichzelf wil laten zien. Want ze geloven dat iedereen er met een bril stralend uit kan zien.

Zijdstraat 80, 1431 EE Aalsmeer
Eyewish 1