Eveleens Makelaars o.z.

Het begeleiden van opdrachtgevers bij het ingewikkelde en spannende proces van een aankoop of verkoop van een huis is prachtig om te doen. Want hoe vaak doe je dat per slot van rekening in je leven? Deskundig en betrokken advies en hulp bij de uitvoering geeft zekerheid en bespaart tijd, geld en zorgen. Team Karin Eveleens neemt deze verantwoordelijke taak elke dag weer met veel enthousiasme op zich.

Team
Karin Eveleens, Maurice Boode en Michiel Renne zijn het gezicht van het kantoor in de z.g. ‘buitendienst’. Jessica Schenkius is de onmisbare schakel en assisteert de makelaars vanuit het opvallende gebouw in de Punterstraat op de hoek met het Praamplein in het centrum van Aalsmeer.

Toekomst
Karin Eveleens begon zo’n 30 jaar geleden als ‘NVM makelaar-taxateur in onroerende zaken’ en is niet meer weg te denken als makelaar in Aalsmeer en Kudelstaart. Hoewel ze voorlopig nog niet is uitgewerkt, neemt de nieuwe generatie het stokje al over. Goed opgeleid, bekend met het werkgebied en de mensen die er wonen. Zichtbaar naar buiten, met een maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. En met een grote passie voor het vak.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 – 13.00 uur
Buiten kantooruren op afspraak

Punterstraat 2, 1431 CT Aalsmeer
Eveleens Makelaars