De Huidkliniek

Onze kwaliteit is onze kracht. We gaan bij De Huidkliniek voor het leveren van behandelingen van de hoogst haalbare kwaliteit, met duidelijke zichtbare resultaten en vervolgens zeer tevreden cliënten.

Bij De Huidkliniek kun je optimale zorg en service verwachten in een veilige en plezierige omgeving. Bij De Huidkliniek werken professionals met een afgeronde HBO opleiding. Wij zijn geen artsen, geen schoonheidsspecialisten, maar gediplomeerde en gedreven huidtherapeuten.

Onze deskundige huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laserbehandelingenhuidtherapie en vetbevriezing. Al onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en vallen onder de kwaliteitswet BIG. De huidtherapeuten zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Behandelingen op maat
We streven er bij De Huidkliniek naar om het optimale resultaat te behalen in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Behandelingen kunnen daardoor wel wat pijnlijk zijn, maar wat vaak op gaat en bij ons ook: ‘’no pain, no gain’’. Als we minder intensief behandelen, wat ook heel goed kan en dan ook nog steeds effectief is, dan zijn er uiteraard wel wat meer behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Als de wens er is om een wat mildere behandeling te ondergaan zodat er geen zichtbare huidreactie zoals schilfering of zwelling of roodheid zichtbaar is, dan kunnen we de behandeling daar heel goed op aan passen bij De Huidkliniek. We passen de behandeling aan op de wens van de cliënt.

Weteringstraat 1A 01, 1431 BB Aalsmeer
de huidkliniek 1