Banketbakkerij Tearoom Muller

Banketbakkerij Tearoom Chocolaterie Müller is een ambachtelijk familiebedrijf dat sinds 1866 bestaat. Gestart aan de Prinsengracht Amsterdam en in de huidige vorm sinds 1986 gevestigd aan de Stationsweg 5 in Aalsmeer.

In de gezellige winkel presenteert Sven Müller en zijn team een keur aan banketspecialiteiten, zoals een ruim assortiment gebak, diverse heerlijke koeken, hartige specialiteiten maar ook een variatie aan belegde broodjes. In de sfeervolle tearoom en op het (verwarmde) terras, voorzien ze hun klanten graag van bijvoorbeeld een lekkere latte macchiato, een glas vers geperste jus d’orange of een kopje verse muntthee.

Uiteraard bezorgen ze hun specialiteiten graag bij u aan huis of bij uw bedrijf. Momenteel bezorgen ze in:  Aalsmeer , Kudelstaart, De Kwakel, Uithoorn,  Rijsenhout,  Hoofddorp  en Schiphol. In overleg kunnen ze zelfs buiten deze regio gekoeld transport voor u verzorgen.

De passie voor het banketbakkersvak delen ze graag met hun klanten en iedereen die geïnteresseerd is in de producten. U kunt ze dan ook volgen op Facebook en Twitter.

Op de website kunt u ook heel gemakkelijk online bestellen, ideaal  voor iedereen die niet in de gelegenheid is om een bezoek aan de winkel te brengen!

Stationsweg 5, 1431 EG Aalsmeer
muller 1