Meer Aalsmeer wordt Aalsmeer Centrum

Vooruit kijken naar betere tijden. Dat doen de ondernemers uit Aalsmeer Centrum. De ruim 110 ondernemers zijn positief ingesteld en hebben vertrouwen in de toekomst! En daar hoort ook vernieuwing bij….

Daarom een nieuwe naam: Aalsmeer Centrum. De winkelstraten vormen van oudsher het hart van Aalsmeer en in de volksmond werd het winkelgebied al vaak zo genoemd. Daarom Aalsmeer Centrum, gezellig en vertrouwd!

Bij alleen een nieuwe naam bleef het niet, want hier hoort natuurlijk ook een nieuwe website en logo bij. Enthousiast zijn de experts van Debo Projects aan de slag gegaan met alles wat de ondernemers belangrijk vinden. Het resultaat is een frisse en moderne huisstijl met mooie kleuren. In het logo komen onze ondernemers terug: winkels, horeca, dienstverlening en zorg. Van een kledingwinkel of bakker, een restaurant of hotel tot een kapsalon of notaris en een tandarts of apotheek. En allemaal zijn ze met elkaar verbonden en staat bij iedereen de klant op de eerste plaats in Aalsmeer Centrum!

Ook de website is in een nieuw jasje gestoken. De ondernemers staan hier centraal, maar het laatste nieuws en (hopelijk snel ook weer) alle activiteiten zijn hierop terug te vinden. Via de plattegrond kom je bij al onze ondernemers en praktische informatie zoals parkeren. De website is een proces dat moet groeien, daarom regelmatig nieuwe informatie en steeds weer andere ondernemers in de spotlight.

Tijdens de jaarvergadering van de ondernemers uit Aalsmeer Centrum die bij Floriworld werd gehouden, had wethouder Robert van Rijn de eer om het nieuwe logo te onthullen met een druk op de knop. De ondernemers zijn er blij mee en hopen dat ook jullie als klant net zo enthousiast zijn.

Wethouder Economische Zaken Robert van Rijn: “Het is geen gemakkelijke periode geweest voor veel ondernemers en voor velen is dit het nog steeds niet. Daarom heb ik respect voor de ondernemers van Aalsmeer Centrum dat zij zich richten op de toekomst met een nieuwe naam, logo en website. Ik roep ook iedereen op: Kom winkelen in Aalsmeer Centrum, vertrouwd en gezellig!”