Gezellige kerstshopzaterdag met muziek, cadeautjes en extra kersttrekking

Wat was het gezellig druk afgelopen zaterdag in de winkelstraten in ‘het dorp’. Het dweilorkest Dorst uit Mijdrecht zorgde als Charles Dickensband voor veel vrolijkheid met hun kerstliedjes. Kleine cadeautjes werden uitgedeeld door kerstmeisjes en sommige winkeliers hadden buiten een tafel met leuke producten of kleding. Eetcafé De Zwarte Ruiter verkocht lekkere versnaperingen en sommige kinderen konden blij gemaakt worden met een ‘knapzakje’ met daarin spulletjes voor het maken van een kerststukje. De ondernemers deelden deze uit, omdat het kerststukjes maken op het Molenplein helaas niet door kon gaan.

Extra kerstprijs stickertjesactie
Afgelopen zaterdag werd er een extra prijs weggegeven namens de ondernemers uit Aalsmeer Centrum. Iedereen die een volle spaarkaart met stickertjes had ingeleverd kon meedoen met deze extra trekking. Uiteindelijk won Esther Piller uit Kudelstaart het kerstpakket met lekkere dingen.

Tot en met vrijdag 24 december kun je nog stickertjes krijgen bij iedere bestede €10,- bij één van de deelnemende ondernemers in Aalsmeer Centrum. Vraag erom bij je bestelling of aankoop. Volle spaarkaarten kun je inleveren t/m 31 december bij de ondernemers die aan deze actie meedoen. Deze herken je door de poster op de deur, maar je kunt hier ook een overzicht vinden https://aalsmeercentrum.nl/win-shoptegoed-in-aalsmeer-centrum.
De trekking van de shoptegoedbonnen van o.a. € 250,- vindt begin januari plaats. De kaarten die meededen met de extra kersttrekking doen uiteraard ook hieraan mee.