‘Hier met je verlanglijstje’ in Aalsmeer Centrum

Sinterklaas komt zaterdag 13 november weer in Nederland aan en ook in Aalsmeer Centrum zullen hij en zijn Pieten voet aan wal zetten. Hij doet zijn inkopen altijd lokaal en is daarvoor zelfs al in Aalsmeer gespot. Samen met de ondernemers uit Aalsmeer Centrum heeft hij een hele gave actie bedacht. Kinderen tot en met acht jaar mogen, net als vorig jaar, een verlanglijstje maken met daarop drie dingen verkrijgbaar bij de winkels in Aalsmeer Centrum. Dit lijstje mogen ze (laten) mailen naar info@aalsmeercentrum.nl of afgeven bij de Bruna of Boekhuis Aalsmeer in de Zijdstraat. Vermeld daarop naam, leeftijd en waar de cadeautjes in Aalsmeer Centrum verkrijgbaar zijn.

Sinterklaas op de stoep
Onder alle lijstjes, die uiterlijk 29 november moeten zijn ingestuurd, worden er een paar uitgekozen waarna Sinterklaas die cadeautjes gaat kopen. Dit kan echt van alles zijn. Als het maar te koop is in Aalsmeer Centrum. Een spannend boek, een puzzel of spel, iets voor je fiets, een knuffel, knutselspulletjes, schattige oorbelletjes, een coole trui of jurk, hippe schoenen of tas, iets lekkers voor in bad, een muziekinstrumentje, heerlijke chocolade, een shirt bedrukt met je eigen foto, noem maar op….  

Sinterklaas gaat met zijn Pieten donderdag 2 december (einde van de middag) bij een aantal kinderen in Aalsmeer of Kudelstaart ‘coronaproof’ langs om ze te verrassen met cadeautjes die ze op hun verlanglijstje hebben gezet. Hou onze socials in de gaten voor meer informatie.