Herfstig Halloween-feestje

Echt herfstweer was het afgelopen zaterdag tijdens de Halloween-activiteiten in Aalsmeer Centrum. Zeer toepasselijk en het deerde de meeste kinderen niet die de traditionele pompoenenspeurtocht liepen. Fanatiek met natgeregende papiertjes en soms verkleed en geschminkt, gingen meer dan honderd kinderen op zoek naar de pompoenen in de etalages. De vijftien letters die ze moesten zoeken vormden samen ‘lekker winkelen!’. Maar liefst acht kinderen konden blij gemaakt worden met leuke prijzen, beschikbaar gesteld door de ondernemers uit Aalsmeer Centrum.

Pim Bonhof ging er met de hoofdprijs vandoor. Hij mag met vier personen naar de Efteling. Pepijn won een bon van Sparnaaij Juweliers, Ville een bon van jipswinkeltje, June mag iets uitzoeken bij het Boekhuis, Bruna Aalsmeer krijgt Keetie op bezoek, Hailey mag kleding shoppen bij Shoeby, de familie Molenaar mag naar Floriworld en Ilsa gaat met vier personen pannenkoeken eten bij het Wapen van Aalsmeer.

Draculabandje
Ondanks het slechte weer was het toch gezellig in de winkelstraten. Er liep een Draculabandje rond die het winkelend publiek opvrolijkte tussen de regendruppels door, klanten kregen van het promotieteam leuke Aalsmeer Centrum give aways en je kon opwarmen met pompoensoep van Slagerij Steen. Kinderen konden ook in hun mooiste verkleedkleding gratis op de foto bij Fotowinkel Aalsmeer en in een tent op het Molenplein was het gezellig druk. Daar konden kinderen de mooiste creaties maken van pompoenen en geschminkt worden. Al met al een leuke activiteit in herfstsferen!