Gezellige en zonnige koopjesdag

De ondernemers en het winkelend publiek kunnen terugkijken op een gezellige ‘Koopjesdag’ op zaterdag 4 september. Er hing een fantastische sfeer en het was gezellig druk in de winkelstraten van Aalsmeer Centrum. Het zonnetje maakte alles af.

Op het Molenplein zorgde Zingende DJ Dennis Wijnhout voor een gezellige sfeer met zijn muziek en optreden. Eetcafé De Zwarte Ruiter stond met een pizzaoven en een foodtruck waar de lekkerste drankjes en poffertjes gehaald konden worden, kinderen konden zich vermaken op het springkussen of bij één van de spelletjes, steltlopers liepen door de straten om kleine cadeautjes uit te delen, er konden gave prijzen gewonnen worden bij het Rad van Fortuin en de Swing Dixieband liep rond om de klanten te entertainen.

Prijzen
De hoofdprijs van 1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn Praamplein werd gewonnen door Ellen Neelissen, de Ray-ban zonnebril van Eyecare Ed Kriek Optiek ging naar Henny Werkwijn en John van de Polder won het Tommy Hilfiger horloge beschikbaar gesteld door Sparnaaij Juweliers.

Bedankt voor jullie komst!