Bandjesavond 29 juni 2024

De oude vertrouwde Bandjesavond wordt weer georganiseerd in de straten van Aalsmeer Centrum op zaterdag 29 juni. In de Zijdstraat, Dorpsstraat, Weteringstraat, Marktstraat, Punterstraat en op het Molenplein kan het publiek gratis genieten van live optredens op zes podia. Café Joppe, Grazy-Grill De Praam, De Jonge Heertjes, Restaurant De Oude Veiling, Brasserie Legends, Het Wapen van Aalsmeer en Café De Gouwetéén zorgen tussen 20.00 en 01.00 uur voor een heleboel gezelligheid, de muziek van verschillende genres en de drankjes. Er is voor ieder wat wils.

Er zijn optredens van de volgende artiesten/bandjes:

Molenplein
– Frans Halsema
– Davey Miller
– Danny van Ingen
– Esther de Haas
– Ruud Versteeg
– Patrick Kloos
– DJ Nick
– Kiki en Sasja

Weteringstraat
– Lifeblood
– B-Loose

Marktstraat
– Grazy Piano’s
– Feest DJ

Punterstraat
– Super Friday
– Feest DJ

Zijdstraat
– DJ Erik of Soul
– Angelina Garcia
– Stef Horn
– Dennis de Breet
– Edo Barends

Dorpsstraat
– John le Maire
– Plugband

De Weteringstraat, Punterstraat, Dorpsstraat (tussen Zijdstraat en Schoolstraat), Zijdstraat en Marktstraat worden zaterdag 29 juni vanaf 15.00 uur afgesloten voor auto’s. Er staan verkeersregelaars.
Inwoners en bezoekers van het centrum worden verzocht hun auto elders te parkeren. Tijdens de optredens kunnen bezoekers bij de verschillende verkooppunten terecht voor drankjes en op verschillende plekken zijn lekkere snacks verkrijgbaar. Naast de toiletten bij de verschillende horecazaken zijn er uiteraard ook extra toiletten in de nabijheid van de verschillende podia. Maak daar gebruik van want de beveiliging zal streng optreden tegen wildplassen. De EHBO-tent bevindt zich in de Weteringstraat. De organisatie raadt aan om zoveel mogelijk te voet of op de fiets te komen, dit in verband met de beperkt beschikbare parkeergelegenheid.

Foto: Nieuwe Meerbode