Het is bijna Pasen en dan wil iedereen er op ‘z’n Paasbest’ uitzien. De winkeliers in Aalsmeer Centrum kunnen je daarbij helpen. Maar liefst vijftien winkeliers organiseren samen op zaterdag 2 april spectaculaire modeshows op verschillende plekken in de Zijdstraat. Om 12.00 uur en 14.30 uur ligt de rode loper uit op het Molenplein en om 13.15 en 15.45 uur stelen weer andere modellen de show op de catwalk bij De Binding voor. De mooiste kleding, schoenen en accessoires worden getoond en de modellen zijn mooi gemaakt door een aantal kappers uit Aalsmeer Centrum. De presentatie ligt in handen van zanger Devon Donovan die het publiek vast nog gaat verrassen met een paar liedjes.

Winactie
Koop je 2 april iets bij de deelnemende winkeliers of laat je je die dag verwennen bij de deelnemende kapsalons, dan maak je ook nog eens kans op een shoptegoedbon van € 250,- of € 50,-. Kun je meteen een nieuwe outfit kopen of je haren laten doen voor Pasen.

Naast de modeshows is er die zaterdag nog meer te beleven in Aalsmeer Centrum. Er worden paaseitjes uitgedeeld, je kunt zomaar muzikale Paashazen tegenkomen die gezellige muziek maken, er staat een springkussen voor de kleintjes en een foodtruck, klanten worden verwend met hapjes en drankjes en Poppentheater Zelen speelt op het Molenplein weer verschillende voorstellingen van ‘het rode autootje’.

Tot zaterdag 2 april in Aalsmeer Centrum!