Aalsmeer Centrum verklaart de liefde aan ONE de Musical

Donderdagavond 7 april waren bijna honderd ondernemers en medewerkers uit Aalsmeer Centrum bij ‘hun buren’ ONE de Musical. Na een kort welkomstwoordje van voorzitter Dirk Box en producent Roel Pieters, die over zijn droom vertelde en blij was dat hij voor dit theater in Aalsmeer heeft gekozen, kon iedereen genieten van het grote spektakel.

In de 2,5 uur durende feel good musical ONE werd iedereen meegenomen naar het oude Egypte en de bouw van een piramide voor de koning met een verboden liefde, macht en keuzes maken. De ondernemers kenden het theater ‘in hun achtertuin’ bijna niet meer terug. Een technisch hoogstandje door onder andere de LED-schermen en de beweegbare loopbrug.

Het overtrof bij velen de verwachtingen en iedereen was onder de indruk van de grote musicalproductie, die zelfs genomineerd is voor twee musical awards. De ondernemers keerden na een drankje en hapje enthousiast huiswaarts na een gezellig avondje uit met elkaar. ONE de Musical heeft er zeker een aantal ambassadeurs bij gekregen na deze avond en roept hun klanten op om een ticket te boeken. Kijk op www.onedemusical.nl.